SKIGEBIED ISCHGL

Vanuit het centrum van Ischgl vetrekken 3 moderne gondels die je binnen “no-time” af te zetten in het centrum van het skigebied Pardatschgrat of Idalp. Vanuit hier vertrekken stoeltjesliften naar hoger gelegen toppen, waardoor je zo het grote en variërende skigebied van Ischgl kunt verkennen.

Skiverhuur Ischgl

Skigebied – Silvretta Arena

Vanuit het centrum van Ischgl vetrekken 3 moderne gondels die je binnen “no-time” af te zetten in het centrum van het skigebied Pardatschgrat of Idalp. Vanuit hier vertrekken stoeltjesliften hoger gelegen plaatsen, waardoor je zo het grote en verscheidene skigebied van Ischgl kunt verkennen.
Met meer dan 230 km aan skipistes en meer dan 40 liften is de Silvretta Arena een van de grootste skigebieden in de Alpen. Door de vele liften die zeer modern en snel zijn, ontstaan er bijna nooit lange wachtrijen. Ook over de sneeuwzekerheid van de pistes hoef je je geen zorgen te maken, 90% van de pistes liggen namelijk hoger dan 2000 meter.

Hierdoor kun je van eind november tot begin mei in Ischgl skiën! En wanneer de sneeuwkwaliteit wat minder is, zorgen de (meer dan 490) sneeuwkanonnen alsnog voor goede pistes.
En of je nou voor de eerste keer op de skies staat of een ervaren wintersporter bent, Ischgl biedt mogelijkheden voor elk niveau. De Silvretta Arena kent meer dan 20 km aan skiroutes, hierdoor is er voor elke wintersporter een geschikte uitdaging te vinden. De skiroutes kun je op de pistekaart vinden.

Silvretta Arena – Faciliteiten

Funpark

Kickers – Rails – Boxes

Het funpark in Ischgl is divers en voor ieder niveau begaanbaar. Heb jij zin om deze winter je eerste 180 te springen? Of ben je opzoek naar grote kickers en uitdagende rails? In het funpark van Ischgl vind je kickers, ramps, half pipes en rails. Het funpark van Ischgl staat gegarandeerd fun iedere freestyler kan hier zijn skills verder ontwikkelen.

Langlaufen

Ontdek de 10 loipes

Naast skiën en snowboarden biedt Ischgl ook veelzijdige routes voor langlaufers. De parkoersen strekken zich uit door het Paznauntal op 1.377 tot 2.036 meter hoogte. Om die reden is het altijd mogelijk om in Ischgl te langlaufen. Het is zelfs mogelijk om te langlaufen tot in Vorarlberg.

Taxfree shoppen

Gunstig shoppen in Samnaun (CH)

Het skigebied biedt de mogelijkheid om in 2 verschillende landen te skiën, doordat de Silvretta Arena zowel in Oostenrijk als in Zwitserland ligt. Op deze manier heb je de mogelijkheid om af te dalen naar het Zwitserse Samnaun, waar je belastingvrij kunt winkelen. In Samnaun zijn diverse juweliers, parfumerie en tabak winkels te vinden.

SKIKAART ISCHGL

VIND UW ACCOMMODATIE

Hotels Ischgl

Bekijk alle hotels in Ischgl

Een hotel aan de piste of liever midden in het centrum? Bekijk alle hotels in Ischgl!

Appartementen Ischgl

Bekijk alle appartementen in Ischgl

Na een dag op de piste gezellig in een appartement nagenieten?

Pensions Ischgl

Bekijk alle pensions in Ischgl

Op zoek naar een knus pension? Vind een idyllisch gelegen pensions in Ischgl!